Frivillig

Aarhus Børnehøjskole har brug for en masse frivillige

Lige nu har søger vi:

• Frivillige til Frivilligudvalget
  • Frivillige til Kommunikationsudvalget

Frivillige til Frivilligudvalget

Kunne du tænke dig at være med til at skabe et godt fællesskab blandt de frivillige på Aarhus Børnehøjskole? Kunne du tænke dig at være med til at udvikle kurser for de frivillige? Så er det måske dig vi har brug for i vores Frivilligudvalg.

Vi søger frivillige til vores Frivilligudvalg. Frivilligudvalget arrangerer kurser for de andre frivillige i bl.a. læring af kreativitet, relations pædagogik mv., så de frivillige er klædt på til deres opgaver. Ved at tilrettelægge kurser og lign. for de andre frivillige, er Frivilligudvalget en vigtig faktor i, at de frivillige udlever vores pædagogik, værdier og en rød tråd i vores arbejde. På kurserne fyldes de frivillige på med faglig viden, og der skabes et rum til at diskutere værdier og pædagogik for Aarhus Børnehøjskole.

Vi tilbyder en spændende udfordring i et godt frivilligfællesskab, og vi forventer, at de frivillige på Aarhus Børnehøjskole engagere sig i udvalgets arbejde, og vil arbejde med på vores formål for højskolen. Der vil være møder ca. 1-2 gange om måneden, og imellem møderne må du forvente lidt opgaver, som skal løses.
Frivilligudvalget arrangerer hyggeaftener for alle de frivillige, hvor der er
fokus på at pleje et godt fællesskab blandt de frivillige på Aarhus Børnehøjskole.

Frivillig til Kommunikationsudvalg

Synes du, det kunne være sjovt og udfordrende at være en del af et udvalg, der skal lave kommunikaktion til Aarhus Børnehøjskole?

Vi har startet et helt nyt projekt. Det betyder også, at vi skal hjælpe folk til at få øjnene op for, hvad vi har sat i søen. Vi skal sikre os, at en hel masse mennekser finder ud af, at der nu er en højskole for børn midt i Aarhus.
Derfor har vi brug for folk, der har talent for kommunikation. Hvis du kan lide at arbejde med videoer, billeder eller har erfaring med InDesign, så er det dig, vi vil have.

Vi tilbyder en spændende udfordring i et godt frivilligfællesskab, og vi forventer, at de frivillige på Aarhus Børnehøjskole engagere sig i udvalgets arbejde, og vil arbejde med på vores formål for højskolen. Der vil være møder ca. 2 gange om måneden.

Synes du, det lyder som en sjov og spændende udfordring? Så skriv en mail til forstander Jacob Solsø Holm på jacob@boernhoejskole.dk eller udfyld formularen nedenfor.

Og så søger vi frivillige til….

Aarhus Børnehøjskole er stadig en ny dreng i klassen, og hvem ved, måske brænder du inde med nogle evner, som vi på Børnehøjskolen slet ikke vidste, at vi manglede. Er det tilfældet, så er du mere end velkommen til at skrive dine idéer eller dine kompetencer til os ved at udfylde formularen nedenfor. Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du interesseret i at være frivillig?

Udfyld formularen herunder, hvis du er interesseret i et af vores frivillig jobs, og du vil høre mere.

Hold musen over boksen og scroll for at se alle muligheder.

Denne skal kun udfyldes, hvis du har valgt "Eller noget helt andet ovenfor" og vil byde ind med noget andet, end de udbudte frivilligjobs lige nu.