Frivillig

Aarhus Børnehøjskole har brug for en masse frivillige

Frivillighed er et centralt begreb på Aarhus Børnehøjskole, da det er frivillige, der underviser og sidder i udvalg på højskolen. Det er en af de særlige ting ved stedet.

Vi har en stor og stolt tradition for frivillighed i Danmark, hvor folk engagerer sig i idrætsforeninger, klubber mv. Det er den tradition, som vi appellerer til, når vi har valgt at Aarhus Børnehøjskole skal løftes af frivillige kræfter. Frivillige engagerer sig oftest i projekter og steder, som har et formål, de synes er godt, og som de vil arbejde for at realisere. De frivillige på Aarhus Børnehøjskole arbejder for, at børn skal møde højskoletankerne om dannelse, fællesskab og værdighed i et miljø, der er præget af nysgerrighed, fordybelse og samskabelse. De giver en enormt god dynamik og en levende debat om, hvordan vi laver højskole for børn. Her vil de frivillige gøre en forskel for de børn, der kommer på Aarhus Børnehøjskole.

På Aarhus Børnehøjskole ønsker vi at skabe et miljø for de frivillige, der er præget af muligheder for at udleve sine faglige kvaliteter, sine pædagogiske ideer og udvikles som højskolelærer og menneske. Her skal man kunne prøve sig selv og sine idéer af i samspil med andre og den højskolepædagogiske tradition. Det er vores drøm, at de frivillige på Aarhus Børnehøjskole bliver præget af vores pædagogik, menneskesyn og livssyn, så de møder verden med disse tanker. Vi tror de kan gøre en forskel i verden. Vi investerer i de frivillige ved at arrangere kurser og fælleskabsaftener på Børnehøjskolen.

Du kan se, hvilke frivillige  jobs Aarhus Børnehøjskole udbyder lige nu ved at trykke lige her.

Er du interesseret i at være frivillig?

Udfyld formularen herunder, hvis du er interesseret i at være frivillig. Vi glæder os til at lære dig at kende.