Advisory Board

Hvorfor Aarhus Børnehøjskole?

Nicolaj Wittendorf
Direktør i Aarhus Fremad
”Det er vigtigt at børn kan være med i andre fællesskaber, hvor de kan lære og udvikle sig.”
Camilla Fabricius
1. Viceborgmester i Aarhus Kommune
”Fordi det gør en forskel for alle børn i Aarhus – at være en del af et fællesskab med nogle, der ikke ligner en selv.”
Christian Schwarz
Direktør i Seismonaut
”Fordi der mangler et frirum for børn. Hvor det ikke er nogle voksne der bestemmer. Hvor værdierne fylder. Her gælder det ikke om at være størst, først eller bedst til noget. Men om at være bedst til at skabe noget i fællesskab.”
Allan Thallaug
Restauratør og ejer af Restaurant Mellemrum, Ombord og Komfur
”Fordi nutidens børn ikke kan lave mad. De lærer ikke at stege, kode eller brase. Eller at kende forskel på pandestegt og ovnstegt – det er bare stegt. Det er vigtigt at lære børn om Gastronomi.”

Udover de fire ovenstående er følgende også en del af Aarhus Børnehøjskoles Advisory Board:
– Louise Gade, Direktør for VIA Efter- og Videreuddannelse og forhenværende borgmester i Aarhus Kommune
– Henrik Wigh-Poulsen, Biskop i Aarhus Stift