Børnereporter

Beskrivelse

Er du vild med ULTRA NYT? Har du en journalist i maven og er nysgerrig på verden og menneskerne i den? På kurset Børnereporter skal vi prøve kræfter med spændende nyhedshistorier på sjove og udforskende måder. Vi skal ud i Aarhus og interviewe mennesker på gaden, og du skal prøve at stå både foran og bagved et kamera. Er du den fødte Youtuber – eller vil du lære at redigere videoer? Vær med, når vi sammen skal lave spændende videoindslag – det bliver sjovt!

Tidspunkt

Torsdage fra d. 28. oktober til og med d. 2. december 2021, kl. 16.00-18.45. 6 kursusgange i alt.

Aldersgruppe

8-13 år.

Pris

Første onsdag er en gratis prøvegang. Herefter koster det fulde kursus 300 kr, hvis du har lyst til at fortsætte. Vi har max 12 pladser