Daghøjskole

Undervisningstilbud til skoleklasser

Tag din skoleklasse med på Aarhus Børnehøjskole, til en dag med højskoleaktiviteter i børnehøjde.

På Aarhus Børnehøjskole tilbyder vi daghøjskoleaktiviteter til 0-6. klasser i Aarhus.

På Aarhus Børnehøjskole får eleverne lov til at opleve, hvad det vil sige at gå på højskole – og på vores højskole, starter dagen altid med fællessamling og fællessang og afsluttes med en fælles afslutning. I er meget velkomne til at tage madpakker med, så vi kan spise frokost sammen.

På vores daghøjskole beskæftiger vi os typisk med et tema i undervisningen. Du er meget velkommen til at tage kontakt til vores udviklingskonsulent Johanne Bangsgaard, der er ansvarlig for vores daghøjskole, eller læse mere om vores aktuelle undervisningstilbud på ULF i Aarhus: www.ulfiaarhus.dk/aarhus-bornehojskole

Daghøjskole på Aarhus Børnehøjskole

Johanne Holmbjerg Bangsgaard