Madeksperimentet

Beskrivelse

Kan man lave mad i mørke? Hvordan holder man en surdej i live? Og kan man egentlig putte tomater i syltetøj? I Madeksperimentet skal vi udforske maduniverset og sammensætte madvarer på nye, sjove og alternative måder, som du måske ikke troede var muligt. Vores hovedingrediens er nysgerrighed, og i køkkenet er der plads til at fejle, eksperimentere og til at have det sjovt! Hvem ved, måske lærer du nogle helt nye retter, som du kan blære dig med hjemme i køkkenet?

Tidspunkt

Torsdage fra d. 25. februar og med d. 27. maj 2021, kl. 16.00-18.45. 12 kursusgange i alt.

Vi holder fri i skolernes ferier.

Aldersgruppe

8-13 år.

Program

15:30: Dørene åbner
16:00: Fællessamling med fortælling og sang
16:20: Undervisning
18:00: Aftensmad
18:30: Oprydning
18:35: Fællessamling med sang, fadervor og afslutning
18:45: Tak for i dag og på gensyn

OBS: Vi følger de til enhver tid gældende retningslinjer for forebyggelse af smitte med Covid-19. Skulle kurset blive aflyst, refunderer vi prisen. 
Del på facebook
Facebook
Del på email
Email