Madeksperimentet

Beskrivelse

Kan man lave mad i mørke? Hvordan holder man en surdej i live? Og kan man egentlig putte tomater i syltetøj? I Madeksperimentet skal vi udforske maduniverset og sammensætte madvarer på nye, sjove og alternative måder, som du måske ikke troede var muligt. Vores hovedingrediens er nysgerrighed, og i køkkenet er der plads til at fejle, eksperimentere og til at have det sjovt! Hvem ved, måske lærer du nogle helt nye retter, som du kan blære dig med hjemme i køkkenet?

Tidspunkt

Torsdage fra d. 8. april og med d. 27. maj 2021, kl. 16.00-18.45. 7 kursusgange i alt.

Vi holder fri Kr. himmelfartsdag.

Aldersgruppe

8-13 år.

15:30: Dørene åbner
16:00: Fællessamling med fortælling og sang
16:20: Undervisning
18:00: Aftensmad
18:30: Oprydning
18:35: Fællessamling med sang, fadervor og afslutning
18:45: Tak for i dag og på gensyn

OBS: Vi følger de til enhver tid gældende retningslinjer for forebyggelse af smitte med COVID-19. Vi står klar til at åbne dørene, lige så snart vi får lov.
Tilmeld jeres barn nu, for at sikre en plads på Børnehøjskolen.
Betal når kursusstart bliver bekræftet. Max pris: 300 kr.
Madeksperimentet
Del på facebook