Børnehøjskolen på landsmøde 👫👫📝

I weekenden var forstanderen Jacob og en flok frivillige på KFUM og KFUKs Landsmøde, hvor vi fik lov til at fortælle om vores fantastiske fællesskab. 🙌

Børnehøjskolen er startet af KFUM og KFUK, som er en del af verdens største børne- og ungdomsorganisation. 👦👧

Kom med indenfor på Aarhus Børnehøjskole

Vi gør verden større for de mindste - se videoen og oplev hvordan! 😃

👨‍👩‍👧‍👦🤝 Skal dit Fællesskab besøge Aarhus Børnehøjskole? 🤝👨‍👩‍👧‍👦

På Aarhus Børnehøjskole arbejder vi for at gøre verden større for de mindste. Det vil vi meget gerne dele med hele Aarhus!

Derfor vil vi gerne invitere dig og dit fællesskab, klub eller forening på et besøg hos os. Vi oplever, at højskolens grundelementer som fællessang, fortælling og læring i fællesskab hjælper os med at skabe en ramme, hvor børn og voksne bliver klogere på sig selv, hinanden og på livet.

En højskoleaften kunne for eksempel forløbe således:
17.30 Velkomst, højskolesang, fortælling om børnehøjskolen og rundvisning
18.00 Fællesspisning. ... See more

📸 Børnehøjskolen indtager Instagram 📸

Vi har nu udvidet vores dejlige fællesskab på Børnehøjskolen igennem Instagram! 🤳

Her kan alle følge med i hverdagen på Børnehøjskolen, og få et indblik i alt, hvad der rører sig indenfor højskolens vægge. En fantastisk måde for både familie, børn, venner og bekendte at se med, og for andre interesserede at få fornemmelsen af, hvad Børnehøjskolen er for en størrelse 🙆‍♀️👫🤜🤛

Vi synes at Børnehøjskolen er "instaværdig" - Hvad synes i? 👇
➡️ https://www.instagram.com/bornehojskolen/?hl=da ⬅️

Glædelig halloween!👻🎃

Vi håber i alle får en (uuu)hyggelig dag 😲

I den anledning kaster vi et lille tilbageblik på vores efterårskurser, hvor børnene skar græskar - uhyggelige såvel som søde græskar

2 months ago

“Jeg går op i at lære børnene at spille guitar - men ligeså meget at være sammen om noget, vise hvem de er, og være nysgerrig på hvem alle de andre er.”

🙋‍♂️⭐ Mød endnu en frivillig på Børnehøjskolen ⭐🙋‍♂️

Johannes er frivillig på Aarhus Børnehøjskole, og underviser lige nu på Guitar-kurset. 🎸

“Da jeg hørte om Aarhus Børnehøjskole, kunne jeg høre hvilket vigtigt sted det er. Da jeg så fik muligheden for at være guitarlærer, var jeg slet ikke i tvivl om at jeg gerne ville blive en del af det superseje underviserhold der er på stedet!
De muligheder vi har på Børnehøjskolen er fantastiske - vi viser børnene videoer af musikere vi ... See more

Billeder fra Aarhus Børnehøjskoles opslag

❤️“Hvordan staver man til kærlighed?” spurgte grisling.❤️
“Man staver det ikke, man føler det”, svarede Peter Plys.

Filosofi i børnehøjde er at finde selv i de mest kendte børnehistorier, men emnerne inspirerer både store som små.

Vi er så heldige på Aarhus Børnehøjskole, at vi i forbindelse med åbningen, fik tildelt et gavekort til Kristian F. Møllers boghandel. Det har vi nu med stor glæde brugt på en masse skønne bøger.

Der er allerede blevet læst historier af b.la. Mumitroldene i forbindelse med kurserne i efterårsferien.

Et STORT tak til SI (Den selvejende institution i KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus Ejendomme) for den flotte gave!📚🎁

Styregruppen for Aarhus Børnehøjskole søger nyt medlem 🔎

Vil du være med til at udvikle og lede Danmarks første børnehøjskole?

Vi har fået en ledig plads i styregruppen på Aarhus Børnehøjskole og søger derfor et nyt frivilligt medlem, som vil være med til at skabe højskole-liv for børn.

3 months ago
Billeder fra Aarhus Børnehøjskoles opslag

💚🍁Efterårskurserne har været en kæmpe succes!🍁💚

Der har været tid til fjollerier og spas blandet med en god omgang koncentration og kreativitet.

Børnene har de seneste dage på efterårskurserne kunne eksperimentere i køkkenet, lave drager og elastik-skydere i kælderen samt skære uhyggelige græskar - alt fra glemmebogen er blevet taget frem.🎃

3 months ago
Tidslinjebilleder

Mød en frivillig på Børnehøjskolen 🏡😀

Mads Helmer Nielsen er frivillig underviser på efterårets Youtuber-kusus. Til daglig studerer han på læreruddannelsen i Aarhus.

Vi har spurgt Mads, hvorfor han er frivillig hos Aarhus Børnehøjskole:

"Først og fremmest på grund af børnene. Jeg synes, det er enormt givende at være sammen med børnene og opleve deres gå-på-mod. De er gode til at kaste sig ud i nye ting og kommer altid med positiv respons. Her på Børnehøjskolen har jeg mulighed for at bringe mine egne interesser i spil, og derigennem give noget videre til børnene," siger han.

« 3 of 17 »