Børnereporter

Beskrivelse

Synes du, at det kunne være fedt at lege med videoer, podcasts og andet mediesjov? På Børnereporter-kurset bliver du klædt på som mini-journalist med dit helt eget pressekort, en blok/pen og vores optageudstyr. Vi skal interviewe folk på gaden og besøge spændende medier i Aarhus (måske ULTRA NYT eller Børneavisen?). Du kan stå foran og bag kameraet, lave din egen avis, redigere videoer eller optage lyde og speaks. Ingen dage er ens, og du er som børnereporter selv med til at forme, hvad der skal ske af sjove ting. Kom og lær en masse!

Tidspunkt

Tirsdage fra d. 22. februar 2022 til og med d. 17. maj 2022, kl. 16.00-18.45. 12 kursusgange i alt.

Aldersgruppe

9-13 år.

Pris

Første tirsdag er en gratis prøvegang. Herefter koster det fulde kursus 600 kr., hvis du har lyst til at fortsætte.

Kontakt

Har du spørgsmål til kurset eller andet omkring Aarhus Børnehøjskole kan du kontakte forstander Thomas Krøyer på:
thomas@boernehoejskole.dk. –
Tlf.: 61214400

15:30: Børnehøjskolen åbner, kom og hæng ud!
16:00: Fællessamling med sang og hyggesnak
16:20: Undervisning på kurserne
18:00: Så er der aftensmad!
18:30: Vi hjælpes ad med oprydningen
18:35: Afsluttende fællessamling
18:45: Tak for i dag, vi ses snart igen!

Del på facebook
Del på email