IMG_2586 (2)

Se alle de gode børnereportere!

HER ER JERES MEDIE

Første indlæg

Andet indlæg

Tredje indlæg

Nyhed 1

Vi er Aarhus Børnehøjskoles ledelse, og refererer til bestyrelsen for KFUM og KFUK i Distrikt Aarhus. Styregruppen har det overordnede ansvar for Aarhus Børnehøjskoles organisering, udvikling, økonomi, drift og for forstanderen.

Nyhed 2

Vi er ansvarlig for al ekstern kommunikation. Hjælper også gerne os andre med intern kommunikation.

Nyhed 3

Vi er ansvarlige for at sikre at det er attraktivt at være frivillig, f.eks. gennem afholdelse af fællesarrangementer. Derudover har de også ansvaret for uddannelse af undervisere og facilitering af løbende evaluering og forbedring.

Nyhed 4

Vi er ansvarlig for at koordinere alle events og aktiviteter, der ikke er faste kurser, f.eks. Festuge, Efterårsferiehøjskole, Sommerhøjskole

Nyhed 5

Vi er ansvarlig for at igangsætte og koordinere alle faste kurser

Nyhed 6

Vi er ansvarlig for Nørre Allé 44, både selve bygningen, rum og indretning.forstanderen.

Podcasts

Børnereporterne:

• På Aarhus Børnehøjskole ønsker vi at skabe et miljø for de frivillige, der er præget af muligheder for at udleve sine faglige kvaliteter, sine pædagogiske ideer og udvikles som højskolelærer og menneske.
  • Fællesskab er et nøgleord for os, derfor tilbyder vi fællesaftener, fester i forbindelse med sæsonafslutning og kursusdage for frivillige.
  • Som frivillig hos har du også mulighed for at sætte dine interesser i spil, om det er indenfor kommunikativt arbejde eller lysten til at spille guitar med børn.

Og mere her:

Som underviser

• Vi forventer at du som frivillig underviser ønsker at gøre en forskel for de børn som kommer i huset og at du kan arbejde på grundlag af Aarhus Børnehøjskoles værdier, formål og pædagogik.
  • Vi forventer at du deltager i de møder som dit undervisningsteam aftaler og kursusdagene hvor du underviser. Derudover vil der også være undervisningsdage og sparringsaftener, sammen med de andre frivillige.

Som udvalgsmedlem

• Vi forventer at du deltager i møderne i udvalget, der vil der være omkring 1-2 møder om måneden.
  • Der vil komme opgaver mellem møder, som vi forventer du tager del af ansvaret for.
  • Vi forventer ar du vil være medfortæller af børnehøjskolen fortælling og udvikling.
  • Vi forventer ikke at du er ekspert på områderne, men at du har mod til at prøve dig frem.